WIE ZIJN WIJ?

Regelmatig zien wij op de socials leuke persoonlijke berichten langs komen waarin jullie je voorstellen, je werkwijze uitleggen en / of leuke persoonlijke weetjes delen. Het inspireerde ons om ook wat informatie over ons te delen:

Wij zijn dus BFI afkorting van Best for Interiors 😉 . BFI wordt gerund door Manon, Jan en mijzelf (Moniek). Manon is de jongste (28 jaar jong) en tevens ook oprichtster van Best for Interiors. Een jaar geleden heeft zij de dappere beslissing genomen ons platform op te zetten. Hiervoor was ze jaren vertegenwoordigster bij ByBoo. Jan is de vader van Manon en is 55 jaar jong 😉 en sinds 6 jaar samen met mij (Net sinds januari 45 jaar).  Samen vormen we een samengesteld gezin met 5 kinderen van 31, 28, 26, 16 en 13 jaar. Net na de kerst hebben we gezinsuitbreiding gekregen: Onze Teckel Moos. 

Jan en ik zijn echte Italië liefhebbers en sinds 2019 zijn we de trotse eigenaren van onze eigen woning nabij het Lago Maggiore. Aankomende mei hopen Jan en ik dan ook in Italië te trouwen! Dit zouden we vorig jaar al doen, maar toen gooide de Corona regels helaas roet in het eten. Na onze trouwerij vertrekken Jan en ik voor 2 weken met z’n tweeën naar het zuiden naar de Amalfi kust! Wat hebben we hier zin in !!! Even 2 weken niks (nou ja……minimaal 😉 )

We houden van wandelen, vakanties, Netflixen en hebben een haat liefde verhouding met eten; lekker en veel eten maar het liefst niet aankomen haha

Jan en ik hebben samen al 2 fietsen winkels op de Veluwe en sinds afgelopen december zijn we daarnaast Manon gaan ondersteunen met BFI. Het bedrijf is namelijk super goed aan het groeien, maar dat betekent ook meer werkzaamheden, meer beslissingen, meer boekhouding, etc etc. Kortom heel erg veel voor iemand alleen. Aangezien het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan besloten wij Manon te gaan helpen. We vinden dit echt enorm leuk om te doen en sparren samen met Manon over de te nemen beslissingen. Hoe fijn is dat als je dat niet meer in je eentje hoeft te doen! En er zijn al heel wat beslissingen genomen. Zo zijn we inmiddels aangesloten als partner bij BNS Crisp wat o.a. ook inhoudt dat we begin april van de partij zijn op de lancering van hun eigen Magazine met als onderdeel de blauwe maandag.

De interieur wereld is nieuw voor ons en gelukkig kunnen we heerlijk profiteren van de kennis van Manon hierin. Komende week staat voor ons in het teken van beurs bezoeken. Een wereld gaat voor ons open 🙂 en 25 februari zijn we van de partij op de netwerkborrel van de Interieur Club. We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten! Dus zien we jullie dan?

Moniek

Deel dit bericht